Sfaturi pamflet


În primul rând pentru a avea o viață total sănătoasă trebuie ca să mâncăm toate grasimile posibile. Shaorma, hot-dog, mâncarea de la Mcdonald nu trebuie să ne lipsească din meniu. Cel puțin la două zile trebuie să le consumăm. Ne va salva de o viață sănătoasă. De asemenea ideea este ca să mancati ca spartii. Consumăm în acest sens numai mâncăruri prăjite cu ulei de floarea soarelui sau cu unsoare de porc. Mai mult să mâncăm sarmale cât de multe și mămăligă cu tocăniță cu cât mai multă grăsime. Punem smantana și ulei mult. Nu este o glumă. Numai așa vom ajunge în Paradis sau în Infern. Să nu uităm de cât de multă pâine se poate mai ales aceea care se face ca guma de mestecat. O găsim în hypermarket-uri din belșug feliata. Este nevoie ca să bem bere în fiecare zi cel puțin doi litri. Dacă nu ne place berea sunt bune orice băuturi carbogazoase cel puțin în aceeași cantitate. Cu cât vom consuma mai mult zahăr vom fi mai fericiți. Nu aici pe Pământ ci în lumea de dincolo, dar vom fi fericiți. În acest sens să consumăm prăjituri, cel puțin o jumătate de tavă, în special cele pe care le găsim în hypermarket-uri. Sunt bune ciocolatele , bomboanele, dar numai de la un kilogram în sus. De asemenea snaks-uri, cel puțin câteva pungi pe zi, chipsuri și de asemenea cartofii feliati pe care-i putem praji. Cu cât mai mulți prăjiți în ulei cu atât vom avea asigurat un loc în Rai. Nu uitați de alune sau semințe. Ca și beneficiu le puteti da și medicilor stomatologi de lucru. Un fapt și mai important și de reținut. Să nu facem mișcare! Dacă ne-am dus dus până la magazin sau la lucru cu mașina sau autobuzul este suficient. Să nu facem excese. Să nu ne treacă prin gând cumva să mergem la o sală de fitness. Este o prostie. Acolo ne vor prosti și ne vor lua banii și vom slăbi și vom arăta bine pentru ei. Pentru noi este bine să fim cât mai grași cu putință ca să nu zică lumea că nu avem ce mânca. Trebuie ca să ascultăm ceea ce zice lumea, să ne îmbrăcăm cum zice lumea și să ne comportăm cum zice lumea pentru că ne vrea binele. Doamne ferește ca să ne comportăm cum vrem noi din toate punctele de vedere că lumea ne judecă și nu se cade. Trăiți viața lor nu a noastră.
Nu vă spun că vom muri de Covid 19 dacă vom face aceste lucruri . Trebuie în aceste vremuri să respectăm meniul de care s-a scris, să ne uităm la televizor și să credem chiar tot ceea ce se spune și să intrăm în panică. Vine Apocalipsa de mâine dacă nu o fi venit deja. Să nu uităm să nu cumva să purtăm mască și trebuie să ne trăim viața așa cum era înainte de pandemie prin care ne adunăm unul lângă celălalt chiar imbratisati, Dumnezeu iubește iubirea aproapelui și bisericile nu s-au redeschis întâmplător și să nu credeți că există Coronavirus. Este o glumă a “Organizației Mondiale a sănătății “, a lui Johannis și a lui Orban pe care noi nu trebuie să le credem. Și totuși aceste rânduri ar trebui să te mobilizeze popor român că prea faci lucrurile invers decât ar trebui. Măcar în privința lor să fi rebel dacă altfel nu poți. Și totuși există Coronavirus și trăim cu el. Păcat că nu lucrează și cu inteligența că de modestie chiar trebuie să țină cont subsemnatul. De parcă ar mai conta modestia în ziua de astăzi….

Published by PaulOvi

Cand n-am mai avut nimic de pierdut, am castigat totul. Cand am incetat sa mai fiu cine eram, m-am gasit pe mine insumi. Cand am cunoscut umilinta, chiar si atunci, mi-am continuat drumul si am inteles ca eram liber sa-mi aleg soarta. Paulo Coelho

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: