Habarnismul prezent


În zilele noastre de septembrie a anului de grație 2021 să gândim este o problemă pentru că riscăm ca să jignim pe cel prost. În perioada în care se retrambiteaza infectări de rândul de peste 7000 de persoane pe zi ne întrebăm în cât timp va cuprinde pe toți românii. Răspunsul matematic este că în aproximativ 70 de luni vom avea toți. Dacă luăm posibilitatea ca anumite persoane să fi avut Covid și s-au reinfectat și la o simplă reducere ne dăm seama că din luna martie a anului trecut până acum toată lumea ar fi trebuit ca să fie infectată cu Covid 19 în statistici. Deci am avut boala toți românii boala și nu am știut. Oricum față de conducerea statului cum nu-i suportăm înseamnă că nu avem miros și nici nu avem gust față de găștile de borfași și smenari politici. Mai departe discutăm în aceeași speță de 7000 de infectării pe zi în condițiile congresului PNL în care oamenii s-au tot îmbrățișat și pupat deh! așa se saluta mafioții fără onoare între ei. Jignim Cosa Nostra prin termenul atribuit politicienilor de mafioți, dar cel puțin să le mai schimbăm apelativul de smenari și borfași cu apucături mafiote. În aceste condiții închidem școli pe rând și hypermarket-urile sunt pline de oameni la fel ca și parcurile. Deci să înțelegem că Covid ocheste copiii numai când intra în școală și pe alți oameni, iar în restul timpului sunt lăsați în pace. Poate este boala noastră cu știință de carte în locurile special amenajate și nu știam. În timpul liber Covidel face piața în locurile special amenajate și se bucură și el ca tot elevul de weekend. Mai mult la Rapel cunoaștem varianta de toamnă-iarna și primăvară, iar pentru sezonul următor trebuie ca să ne vaccinam în trendul sezonului. Vara binenteles că prietenul nostru a fost plecat în concediu și acum a venit cu iubita lui de sezon Tulpina.

În cele din urmă am înțeles că este microbist, gagicar, dar este pasionat de clădirea școlii și că nu-i place politica. În rest biped care se sprijină pe labele din spate și gesticulează fluent cu cele din față dacă am înțeles mai multe detalii despre Covid.

Published by PaulOvi

Cand n-am mai avut nimic de pierdut, am castigat totul. Cand am incetat sa mai fiu cine eram, m-am gasit pe mine insumi. Cand am cunoscut umilinta, chiar si atunci, mi-am continuat drumul si am inteles ca eram liber sa-mi aleg soarta. Paulo Coelho

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: