Din ciclul întrebărilor absurde


Curiozitatea personală mă îndeamnă ca să pun o întrebare. Dacă tot ne-am vaccinat unii dintre noi de ce nu ne-am vaccinat și cu gânduri bune că am scăpat de Covid în forma dură? Ajungem noi vaccinații să urâm pe cei nevaccinati din orgoliu și superioritate. Impunem lucrurile pe care le facem noi de parcă am fi modele de conduită și de gânduri sau fapte bune. Vrem ca să le arătăm altora calea cea bună crezând că suntem atotputernici și atotștiutori. În locul faptelor bune arătăm nevaccinatii cu degetul. Dacă se întâmplă să fim răi dăm vina pe pandemie și niciodată pe orgoliul și frustrările noastre. Ne închipuim că suntem centrul Universului arătându-le calea spre nemurire nevaccinatilor. Nu mai simplu este ca fiecare dintre noi să nu mai judece și condamne tot timpul și să-i lăsăm pe ceilalți să fie liberi ca să-și aleagă viața? Primim ceva în plus dacă am convins o persoană ca să se vaccineze?

Personal nu încurajez pe nimeni ca să se vaccineze pentru că vreau ca să am mai multe șanse de câștig la “Loteria vaccinării”. Am dreptul ca să mă închipui cu miile de lei în buzunar proveniți de acolo. Pentru mine scopul nu a fost ca să scap de Covid ci să am o șansă la mici gratis sau la banii loteriei. Sper ca cel puțin faptul că 30 și ceva % dintre oameni să rămână numai vaccinați. Mai puțini oameni vaccinați reprezintă pentru mine mai multe șanse de câștig. Vreau și eu ca să-mi realizez visele și speranțele pe care nu mi le pot permite dacă nu participam la loterie. Poate ajung unii oameni nevaccinati cu mai mult noroc să se vaccineze și câștigă premiile. Atunci binenteles că mie nu-mi convine. Vă mulțumesc anticipat pentru satisfacerea doleanței și atenția acordată!

Published by PaulOvi

Cand n-am mai avut nimic de pierdut, am castigat totul. Cand am incetat sa mai fiu cine eram, m-am gasit pe mine insumi. Cand am cunoscut umilinta, chiar si atunci, mi-am continuat drumul si am inteles ca eram liber sa-mi aleg soarta. Paulo Coelho

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: