O presupunere despre vaccin


Presupunerea înseamnă ceva ce s-ar putea să fie adevărat sau fals. În cazul al doilea să presupunem că vaccinul are un cip sau are memorie. Astfel ne putem gândi ce obține Bill Gates sau cui i-ar vinde acest cip. Posibil, fiind perioadă de toamnă și informațiile fiind mai proaspete, cum să pună murături, gem, zacuscă sau varză murată. Foarte important ar fi pentru masonerie sau alte organizații oculte exact numărul de verze sau cantitatea de sare care este nevoie ca să iasă zeamă de varză. Dacă respectivii au o mahmureală este foarte important acest aspect al informației inmagazinata pe Cip. O altă informație covârșitoare pentru mersul bun al intereselor oculte de pe planetă ar fi bârfa. Tone și tone de giga sau mega despre informațiile despre morți, vii, căsătoriții satului sau orice altă poveste despre lelea X și tetea Y. De altfel din același motiv și S.R.I. asculta telefoanele românilor. De un real interes ar fi ceea ce fac de mâncare gospodinele sau în cazul bărbaților despre politică, femei, fotbal, ceva bani, bere sau mici. Importanța nu este relevantă în această situație de viață.

Așa că dacă am încheiat cu o anumită caterincă vaccinul nu are efecte secundare de genul din proști devenim mai proști. Aceasta depinde de calitățile dobândite în timpul vieții sau rareori de la nașterea individului. Cum însă suntem un popor care crede cu tărie în Dumnezeu, mai ales cu tărie, ar fi nevoie ca să nu ne băgăm în lucrarea Domnului. Dacă Dumnezeu a creat oamenii proști nu avem motive ca să intervenim.

Published by PaulOvi

Cand n-am mai avut nimic de pierdut, am castigat totul. Cand am incetat sa mai fiu cine eram, m-am gasit pe mine insumi. Cand am cunoscut umilinta, chiar si atunci, mi-am continuat drumul si am inteles ca eram liber sa-mi aleg soarta. Paulo Coelho

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: