Gândul zilei de 7 noiembrie 2021


“Câți oameni nu se plâng că sunt lipsiți de iubire! Dar de ce? Ei sunt cufundați în ea. Pentru că iubirea este răspândită peste tot în univers, în oceane, râuri, munți, stânci, iarbă, flori, copaci, pământ și mai ales în soare. Iubirea este o energie cosmică cu o bogăție și o diversitate nemăsurată și depinde de voi să captați acest belșug. La fel ca acele plante care nu au nevoie să fie bine înradăcinate în sol pentru a supraviețui și care își trag apa și hrana din atmosferă; au o organizare diferită, superioară celorlalte.
Oamenii nu știu că au centre spirituale prin care pot atrage iubirea din atmosferă și din soare. Este păcat că nu le dezvoltă și rămân săraci și jalnici. Ar trebui să îi imităm pe Inițiatii, care au lucrat pentru a trezi în ei aceste centre superioare, chakrele și care reușesc să atragă energia răspândită peste tot în natură; și sunt fericiți, împliniți, trăiesc în abundență.”
Omraam Mikhaël Aïvanhov

Published by PaulOvi

Cand n-am mai avut nimic de pierdut, am castigat totul. Cand am incetat sa mai fiu cine eram, m-am gasit pe mine insumi. Cand am cunoscut umilinta, chiar si atunci, mi-am continuat drumul si am inteles ca eram liber sa-mi aleg soarta. Paulo Coelho

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: