Spectacolul zilelor noastre


Bine a-ți venit la spectacolul “Românul în Noiembrie 20 21”. Așezați-vă confortabil la locurile voastre și vă dorim vizionare plăcută.

Într-un sunet înfricoșător intra în scenă masca, scanner-ul și vaccinul urmate de caterinca de rigoare. În cadrul aceluiași program de glume și activități distractive cu onor și în pas de defilare tovarășeasca trece clasa politică. Balul, masa și dansul au loc în fiecare zi la televizor sau în cadrul altor mijloace media. După ieșirea din scenă a politicului se servește cu neîncredere ciolanul și tortul aniversar aferent fiecărei celule.

În ultimul rând este prezentat individul. Zambaret, rebel și natang cerșește mila politicului pentru o viață mai bună. Se lauda cu realizările sale mincinoase cincinale oferind link-ul profilului de Facebook aferent paginii sale personale. În râsetele spectatorilor prezintă cinstea, corectitudinea, morala, fidelitatea și încrederea. Ultimele două aspecte atrag cele mai multe râsete. Frica-l,intrând în scenă, face ca individul din România să iasă din scenă după o ultimă încercare de a o mitui. Cireașa de pe tort a spectacolului este invitarea pe scenă în uralele spectatorilor și îmbrățișata de unii nostalgici Criza. Sunt mai multe surori de ale ei invitate pe rând pe covorul roșu special amenajat: economică, socială, morală, de caracter, de conștiință și de optimism. În spatele lor a fost observată încă de la începutul spectacolului Criza politică. Ea a încurajat urcarea în scenă a surorilor ei cu Individul român rămas pe marginea scenei. Toate personajele, la finalul spectacolului, sunt aplaudate de spectatorii occidentali, americani, ruși și celelalte națiunii. Individul român căzut pe scenă este călcat în picioarele celor care au ieșit de pe scenă după încheierea ovațiilor. Vă mulțumim anticipat pentru prezență și vă dorim vizionare plăcută și în lumea reală drag individ român!

Published by PaulOvi

Cand n-am mai avut nimic de pierdut, am castigat totul. Cand am incetat sa mai fiu cine eram, m-am gasit pe mine insumi. Cand am cunoscut umilinta, chiar si atunci, mi-am continuat drumul si am inteles ca eram liber sa-mi aleg soarta. Paulo Coelho

One thought on “Spectacolul zilelor noastre

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: