Terapia cu pisici


Terapia cu pisici este o știință autentică.
Într-o zi, la Londra, într-un institut care studia terapiile care trebuiau aplicate oamenilor, o pisică pe nume Marta a intrat în laborator.
Trecerea pe lângă generatoarele de curent de joasă frecvență a trimis senzorii în înclinare. Oamenii de știință au măsurat apoi câmpul electromagnetic al pisicii și astfel au înțeles că pisica poate înlocui generatorul scump: câmpul ei era mai puternic. Curentul de joasă frecvență este folosit tocmai pentru tratamentul inflamației cronice.
După acest rezultat neașteptat au decis să facă un experiment: un grup de oameni a fost tratat cu un generator de curent de joasă frecvență, în timp ce celălalt grup a fost tratat cu ajutorul unei pisici.
Rezultatul? Cei care au urmat „terapia cu pisici” s-au vindecat cu toții, în timp ce în celălalt grup doar jumătate dintre bolnavi s-au vindecat.
Blana pisicii produce curent de joasă frecvență, în timp ce contactul dintre păr generează un câmp electric puternic. Acești curenți pot acționa asupra centrilor de inflamație și pot ucide microbii. În plus, o pisică poate înlocui până la 5 generatoare moderne de curent de joasă frecvență. Animalul în sine nu suferă nicio daune și, de asemenea, știe când să încheie sesiunea și să aibă grijă de el însuși.
Terapia felină este deosebit de eficientă pentru tratarea articulațiilor și a bolilor ginecologice. Femeile pot pur și simplu să întindă pisica de casă pe burtă, mângâind-o timp de aproximativ douăzeci de minute, pentru a avea un efect terapeutic. Therapeutic Cat Touch îmbunătățește circulația sângelui și regenerează țesuturile. Masajul pe care pisicile il fac cu unghiile actioneaza de fapt asupra punctelor reflexe, asemanator cu acele de acupunctura.
Este suficient să spunem că toarcetul pisicilor este și o terapie (sunică); toarcerea este mai puternică decât terapia cu ultrasunete (pisica însăși toarcă pentru a se vindeca, pe lângă toarcetul plăcerii). Banda de frecvență a torcărilor (25 – 50 Hz, cu vârfuri de până la 150 Hz) întărește oasele, îmbunătățește circulația cerebrală, stabilizează tensiunea arterială și ritmul cardiac.
Pisicile știu să transforme energia bolii, știind să-și schimbe energia cu energia umană (trebuie spus că energia pisicilor este foarte asemănătoare cu cea a oamenilor). Există boli „yin”, cu lipsă de energie (nevrastenie, artrită, hipotensiune, oboseală cronică), pentru tratamentul cărora animalul trebuie poziționat astfel încât capul să fie în stânga și spatele corpului, în dreapta. . Pisicile albe ar fi mai potrivite pentru aceste boli. Pentru bolile „yang” (hipertensiune, infarct, accident vascular cerebral) pisica este plasată în poziție inversă; pisicile negre ar fi mai potrivite pentru aceste boli.
Pisicile cenușii și pisicile tigrate sunt „universale” și vindecă totul, în timp ce pisicile roșii își încarcă oamenii cu energie pozitivă.
Există, de asemenea, o teorie conform căreia pisica este singurul animal capabil să absoarbă o cantitate mică de energie negativă, așa că ocazional vedem pisici deasupra computerelor și a aparatelor.
La urma urmei, simte când, într-un anumit punct al corpului uman, potențialul energetic se modifică și, sprijinindu-se pe el, reușește să echilibreze sistemul energetic uman. Terapia cu pisici poate determina absorbția vânătăilor interne, ca să nu mai vorbim de restabilirea schimburilor celulare. Cei care iubesc pisicile, de fapt, apelează la medici mai puțin decât cei care le evită.
Este imposibil să forțezi pisica să-și trateze umanul; trebuie să existe dragoste și încredere între cei doi; iar pisicile sunt foarte sensibile la modul în care sunt tratate. Pisica este, de asemenea, capabilă să moară dacă proprietarul ei a acumulat prea multă energie negativă.(text preluat)

Published by PaulOvi

Cand n-am mai avut nimic de pierdut, am castigat totul. Cand am incetat sa mai fiu cine eram, m-am gasit pe mine insumi. Cand am cunoscut umilinta, chiar si atunci, mi-am continuat drumul si am inteles ca eram liber sa-mi aleg soarta. Paulo Coelho

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: