Pasiunea mea


În viața aceasta avem tot felul de pasiuni. Ne place să facem sport, să citim, să facem mâncare sau să colecționam timbre. Altor persoane le place să iasă în natură, să meștereasca lemnul sau să se ocupe de munca pământului. La câți oameni suntem atâtea pasiuni sunt. Asemenea gusturilor nici pasiunile nu se discuta ci pur și simplu se accepta și se apreciază așa cum sunt.

În schimb mie cel mai mult în viața aceasta mi-a plăcut să trăiesc. Nu neapărat ca în situațiile de viață când ne revenim după o boală ci mai mult decât atât. Momentele acelea când pulsul ne crește la cote înalte și sufletul se înalța deasupra la tot ceea ce există. În viața aceasta cel mai mult mi-a plăcut să simt că trăiesc și să fiu la capacitatea maximă a senzațiilor și sentimentelor mele. Să mă cuprindă emoția în modul cel mai puternic și să mă las eliberat de toate emoțiile și gândurile îndoielnice. Pentru că până la urmă viața așa se numără și anume în momentele care ne-au lăsat în mod pozitiv fără respirație și poate din colțul ochilor să izbucnească puține șiroaie de lacrimi. Miracolele intra tot în această categorie făcând din imposibil posibil și din tristețe bucurie. Căci nu se numără viața numai în momentele în care a trebuit ca să ne ridicăm de la pământ ci în clipele în care am simțit-o prin venele noastre și toți porii. Așa suntem noi dornici de a trăi și pentru că nu o facem murim puțin cate puțin în fiecare zi. Până în clipa în care am mai trăi, dar nu mai avem ce să trăim și atunci o să vedem regrete nefolositoare.

Published by PaulOvi

Cand n-am mai avut nimic de pierdut, am castigat totul. Cand am incetat sa mai fiu cine eram, m-am gasit pe mine insumi. Cand am cunoscut umilinta, chiar si atunci, mi-am continuat drumul si am inteles ca eram liber sa-mi aleg soarta. Paulo Coelho

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: