O rugăciune pentru patru lăbuțe


Doamne am o rugăminte. Pentru anul care vine și dacă se poate și mai încolo fă te rog frumos un miracol pentru cine nu vorbește și are patru lăbuțe. Pentru acelea care miaună, latră, mugesc sau alte sunete fă un miracol pentru a avea o viață mai bună. Noi, oamenii, ne mai descurcăm și mergem tot înainte, însă ele atunci când plâng nu le șterge nimeni lacrimile. Oamenii tot mai au o casă unde pot ca să mănânce, dar acelea cu patru lăbuțe plâng și acum după mâncare, adăpost și puțină iubire. Sunt mai bune decât oamenii și merită o soartă mai frumoasă. Când pleacă din lumea aceasta lasă lacrimi de tristețe în rest sunt numai de bucurie.

Pentru ca fiecare suflețel cu patru lăbuțe să primească o casă a lui și să nu mai moară fizic și în interior de frig, lipsa hranei sau lipsă de iubire. Fiecare să poată să se odihnească, să se joace și să încânte cu prezența sa pe oameni. Poate așa și oamenii devin mai buni, altruiști și sensibili la tot ceea ce este în jurul lor. Îți mulțumesc Doamne că m-ai ascultat. Amin și bine la toate viețuitoarele!

Published by PaulOvi

Cand n-am mai avut nimic de pierdut, am castigat totul. Cand am incetat sa mai fiu cine eram, m-am gasit pe mine insumi. Cand am cunoscut umilinta, chiar si atunci, mi-am continuat drumul si am inteles ca eram liber sa-mi aleg soarta. Paulo Coelho

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: