Lansare de carte


Salutăm cu adânc respect și o deosebita admirație în pragul publicitisticii românești apariția la editura “Biblioteca pentru tonți” a cărții marelui autor Gheorghe Becali, alias Jiji cu o nouă carte. Ea poartă numele de “Bastonașe ” și reprezintă deja un bestseller nu numai pentru hahalere, dar și pentru oamenii care frecventează biserica. Nu în ultimul rând acest “Ion Creangă de la Jilava” se adresează nu numai clasei politice, dar și jmecherilor care doresc să aprofundeze tainele bastonașelor. Autorul promite că va lansa o carte denumită “Cum să nu vorbești corect limba română” alături de binecunoscutul academician al limbii române, Marian Vanghelie. Avem și promisiunea fermă că seria va fi continuată de Jiji mai ales că bardul literaturii române se va retrage pentru a se călugări după ce fetele vor fi căsătorite și așezate la casa lor după cum ne informează sursele. De asemenea informăm că și clubul de fotbal în curând va avea ca antrenor pe Marele Teoctist și manager general pe o persoană care frecventează biserica. Priceperea este lăsată în Mâinile Domnului.

În speranța că autorul nu va continua în viața publică pentru mult timp și că nu va mai scrie vreo carte vă doresc o lectură plăcută a altor cărți care chiar sunt de literatură sau vizează alte domenii mai serioase. Despre cartea “Jiji, călugăr” vom reveni cu informații explozive și declarații incendiare ale autorului după o pauză de publicitate de câțiva ani buni. Vă mulțumim pentru atenția neacordata unei cărți scrise de Jiji !

Published by PaulOvi

Cand n-am mai avut nimic de pierdut, am castigat totul. Cand am incetat sa mai fiu cine eram, m-am gasit pe mine insumi. Cand am cunoscut umilinta, chiar si atunci, mi-am continuat drumul si am inteles ca eram liber sa-mi aleg soarta. Paulo Coelho

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: