Martorii lui Pfizer(pamflet)


Fără a discredita în nici într-un fel “Martorii lui Iehova” care respectă libertatea religiei ca formă de propagare vrem ca să aducem la cunoștiința domniilor voastre o altă formă de convingere. Cu sprijinul statului român s-au pus bazele asociației “Martorilor lui Pfizer” aflat în concurență cu o altă asociație “Martorii lui Faizar”. Scopurile acestor asociații non-profit nu sunt decât la nivelul orgoliului personal. Au scopul de a convinge oamenii ca să se vaccineze. Drumurile pentru a fi conform sărbătorilor tradiționale românești poartă numele de “a umbla cu tulpina”. Membrii asociației vor colinda fiecare bloc sau casă având asupra lor broșuri, testări rapide precum și convingerea că nu există efecte secundare ale vaccinului. Costumul lor cu coadă, coarne, două capete și impotență este doar pentru a fi recunoscuți mai ușor și a prezenta încredere în fața oamenilor. Binențeles că oamenii în momentul în care membrii “Martorilor lui Pfizer” vor suna la ușă vor întreba în momentul deschiderii ușii “Primiți cu tulpina?”. Există și posibilitatea de a refuza primirea membrilor asociației. În cazul unui răspuns pozitiv se va explica pe larg locuitorilor imobilului de ce ne simțim foarte bine vaccinați cu vaccinul Pfizer în dauna vaccinului Astra Zeneca sau alte vaccinuri. În schimb “Martorii lui Faizar” sunt împrăștiați printre oameni la locul de muncă, la magazin sau în orice altă parte. Nu au o costumație anume, dar pot fi recunoscuți prin expresia “Ma simt foarte bine după Faizar” și dacă aud că alte persoane nu sunt vaccinate se poate observa vălul de nervozitate din privirea lor. Devin în acest sens plini de orgoliu și prezintă avantajele vaccinului spunând că nu există niciun efect secundar de durată lungă în timp. Chiar mai mult de a doua zi au organizat o masă, nu citiți priveghi, de a sărbători cu mâncare și alcool noul vaccin.

În rest devenind și neserioși primele două doze ale vaccinului Pfizer sau Faizar nu a prezentat alte efecte adverse decât intrarea în posesie personală a certificatului verde care este un fel de pașaport în cadrul aceluiași cartier al orașului în mall-uri, biblioteci sau în alte locații. În rest să auzim de plecarea pandemiei cu toate tulpinele ei și vaccinurile din dotare! Ps: În rest tratați textul ca un pamflet pentru că în România mai mult se desființează asociații decât se înființează!

Published by PaulOvi

Cand n-am mai avut nimic de pierdut, am castigat totul. Cand am incetat sa mai fiu cine eram, m-am gasit pe mine insumi. Cand am cunoscut umilinta, chiar si atunci, mi-am continuat drumul si am inteles ca eram liber sa-mi aleg soarta. Paulo Coelho

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: