Jurnalul unui câine și a unei pisici


Jurnalul câinelui:
8 – Mâncare! O ador !!!
9 – Plimbare cu mașina! O ador !!!
9.40 – Plimbare în parc! O ador !!!
10.30 – Scărpinat! Îl ador !!!
11 – Oase! Le ador !!!
13 – Ne jucăm in curte! Îl ador !!!
15 – Alergatul în jurul cozii! O ador !!!
17 – Cina! O ador !!!
19 – Ne jucăm cu mingea! O ador !!!
20 – WOW! Ne uităm toți la televizor! Îi ador !!!
23 – Merg să dorm în culcușul meu! Îl ador !!!

Jurnalul pisicii:
Ziua 983 a captivitatii mele. Stăpânii mei mă chinuie în continuare cu diferite obiecte bizare și zgomotoase.Servesc la cina carne, iar mie îmi dau niște boabe uscate. Deși îmi exprim clar disprețul pentru asta, mănânc pentru a avea putere. Singurul lucru care mă anima este visul de a evada.
În încercarea de a-i dezgusta, o dată am vomitat pe covor. Azi am decapitat un șoarece și am depus corpul inert la picioarele lor. Am sperat că asta va semana teama în inimile lor, din moment ce am dovedit clar de ce sunt în stare. Și totuși, de-abia au facut câteva comentarii binevoitoare despre ce bun vânător sunt. Ticăloșii!
A fost o oarecare înțelegere în acțiunile lor din seara asta. M-au așezat într-un loc special pe durata evenimentului. Totuși, puteam auzi zgomote și simțeam mirosul mâncării. Am tras cu urechea și am auzit ceva de “alergie”. Trebuie să aflu ce înseamnă asta, și cum pot să o folosesc în avantajul meu.
Azi aproape am reușit in încercarea mea de a-l asasina pe unul din calai , punându-i piedică. Trebuie să încerc asta și mâine, eventual când se află în capul scărilor. Sunt sigură că ceilalți prizonieri sunt ipocriți și bagaciosi.
Câinele primește tratamente preferențiale. I se dă drumul în mod regulat și pare să fie mai mult decât bucuros să se întoarcă aici. Evident, e tâmpit! Pasarea cred că este informatorul. Am observat cum comunică de obicei cu paznicii. Sunt sigură că le spune fiecare mișcare pe care o fac. I-au oferit in schimb protecție, așezându-se într-o cușcă suspendată, ca să fie în siguranță. Pentru moment …

Published by PaulOvi

Cand n-am mai avut nimic de pierdut, am castigat totul. Cand am incetat sa mai fiu cine eram, m-am gasit pe mine insumi. Cand am cunoscut umilinta, chiar si atunci, mi-am continuat drumul si am inteles ca eram liber sa-mi aleg soarta. Paulo Coelho

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: