Cum putem trimite persoanelor dragi energia vindecătoare?Gândurile au o putere neașteptat de mare. Amprenta energetică transmisă de un gând este într-atât de puternică încât putem înfiripa chiar imagini și idei în mintea persoanelor asupra cărora ne concentrăm energia mentală.
Omul este o ființă energetică și, de altfel, tot ceea ce ne înconjoară este îmbibat cu energie într-o formă sau alta.
Conștientizarea acestei energii și a potențialului ei ne permită să ne dezvoltăm capacitatea mintală și să canalizăm energia gândurilor către autovindecare și vindecarea apropiaților noștri.
Abilitatea de a transmite energie este, de fapt, ceva la îndemâna oricui. Prin exercițiu, putem amplifica și direcționa această energie după bunul plac.
Moduri concrete de a transmite energie!

 1. Exersează și pune în practică proiectarea energiei doar în locuri liniștite, curate, și care îți induc o senzație de bine.
 2. Liniștește-ți mintea și golește balastul de gânduri negative concentrându-te asupra ritmului respirației și deconectându-te de la stimulii din jur.
  Ca să transmiți mai ușor energia vindecătoare, poți rosti numele persoanei vizate cu voce tare.
 3. Amplifică energia.
  Ca să transmiți energie pozitivă, freacă-ți palmele între ele cu mișcări circulare. Atunci când îndepărtezi palmele una de cealaltă, vei simți efectiv cum energia îți pulsează prin mâini.
 4. Sfera de energie.
  După ce parcurgi pasul de mai sus, proiectează-ți în minte că energia respectivă se comprimă și ia o formă sferică.
  Colorează sfera de energie prin puterea imaginației. În funcție de forma de vindecare vizată, iată care sunt cele mai benefice culori:
  • Albastru – pentru vindecare
  emoțională
  • Portocaliu – pentru vindecarea
  afecțiunilor fizice
  • Alb – pentru vindecarea
  spirituală și a corpului în general
  • Verde – pentru vindecarea
  inimii
  • Violet – pentru vindecarea și
  protecția minții.
  Concentrează-ți atenția asupra acestei sfere de energie, vizualizează atent cum devine tot mai mare, mai clară și mai puternică cu fiecare inspirație adâncă.
 5. Transmite energia.
  Atunci când simți că energia a devenit îndeajuns de puternică, proiectează-ți în minte că o trimiți către persoana pe care vrei să o vindeci. Îți poți imagina chiar că persoana respectivă a primit deja energia transmisă și se bucură deja de efectele sale vindecătoare.
 6. Reîncarcă-ți forțele.
  Efortul transmiterii de energie epuizează trupul și mintea transmițătorului, așa că este important ca după fiecare repriză de acest fel să îți reîncarci forțele. Cele mai bune moduri de a te reîncărca cu energie sunt plimbările prin natură, exercițiile de meditație și băile fierbinți.
 7. Alte aspecte importante:
  • calitatea energiei vindecătoare este influențată puternic de starea individului, așa că cel mai indicat este să nu practici transmiterea de energie atunci când ești bolnav, indispus, nervos sau agitat.
  • Deși nu este obligatoriu să faci acest lucru, dacă anunți persoana căreia îi adresezi energia vindecătoare că urmează să primească de la tine această energie, sunt șanse mai mari ca ea să o primească în întregime, datorită faptului că manifestă și ea deschidere în acest sens.
  • Nutrește sentimente de iubire de fiecare dată când transmiți energie. Nu transmite energie vindecătoare către persoanele care îți inspiră sentimente negative sau mixte!
  • Toată energia transmisă cuiva se întoarce la emițător întreit. Așadar, ori că trimiți energie pozitivă sau negativă, energia respectivă se va întoarce la tine amplificată de trei ori.
  (Ăsta este un efect secundar, nu e țelul exercițiului!)

sursa: – secretele. com

– pagina de Facebook “Astral”

Published by PaulOvi

Cand n-am mai avut nimic de pierdut, am castigat totul. Cand am incetat sa mai fiu cine eram, m-am gasit pe mine insumi. Cand am cunoscut umilinta, chiar si atunci, mi-am continuat drumul si am inteles ca eram liber sa-mi aleg soarta. Paulo Coelho

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: