Imaginea corupției


Niște soldați au intrat într-un sat și au violat toate femeile, cu excepția UNEIA care i-a rezistat soldatului, l-a ucis și i-a tăiat capul! După ce soldații și-au încheiat misiunea și s-au întors în cazarmă, toate femeile și-au părăsit casele, adunându-și hainele rupte și plângând, cu excepția uneia! A ieșit din casă și a venit cu capul soldatului în mâini, privirea ei era plină de mândrie și a spus:

  • Credea că îl voi lăsa să mă violeze fără să-l omor sau să mă omoare?
    Femeile satului s-au uitat una la alta si au hotarat ca ea sa fie ucisa, ca sa nu fie mandra de cinstea ei si ca sotii lor sa nu le intrebe cand se intorc de la munca, de ce nu au rezistat ca ea! A fost atacată și ucisă. (Au ucis onoarea, pentru a trăi rușinea.)
    Acesta este cazul corupților din societatea noastră de astăzi. Ei ucid și izolează fiecare persoană cinstită, astfel încât să nu existe martor corupției lor.
    Sursa: Panacea Epica

Published by PaulOvi

Cand n-am mai avut nimic de pierdut, am castigat totul. Cand am incetat sa mai fiu cine eram, m-am gasit pe mine insumi. Cand am cunoscut umilinta, chiar si atunci, mi-am continuat drumul si am inteles ca eram liber sa-mi aleg soarta. Paulo Coelho

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: