O poveste pentru chinezi


Iată modul în care guvernul chinez a explicat cetățenilor săi ce se întâmplă astăzi între Rusia și Ucraina.

Poveste.

Trebuie să spun că întreaga populație a Chinei este întotdeauna emoțional de partea Rusiei, indiferent de ce se întâmplă în Rusia.
Dar ceea ce se întâmplă cu adevărat, chinezii obișnuiți nu pot înțelege și, astfel guvernul a decis să explice oamenilor de rând într-un limbaj accesibil, folosind o alegorie.

În urmă cu peste 20 de ani, o fată frumoasă – Ucraina a divorțat de soțul ei – Rusia.
Din această căsătorie au rezultat 3 copii – Crimeea, Donețk și Lugansk.
Soțul (Rusia) a fost generos și i-a lăsat fostei soții sale o mare moștenire și a plătit chiar datoriile soției sale – aprox. 200 de miliarde de dolari.
După despărțire, fosta soție a început să flirteze cu un bătăuș din sat (SUA) și o bandă de tâlhari (Vest) și, a început să asculte doar părerea lor și a început să-și atace fostul soț cu ei.
Soțul (Rusia) s-a enervat și i-a luat cu forța un copil – Crimeea.
Apoi, fosta soție, furioasă, a spus că se va căsători cu NATO pentru a-și forța fostul soț să-i returneze copilul – Crimeea.
Cu toate acestea, bătăușul american din sat nu a vrut să se căsătorească cu Ucraina și nu a vrut să se bată cu fostul ei soț – Rusia dar, a plănuit și promis că, o va ajuta pe fosta soție – Ucraina, să-și umilească fostul soț – Rusia.
Fosta soție era o mamă rea și, din când în când, îi bătea pe ceilalți 2 copii rămași la ea – Lugansk și Donețk.
Copiii plângeau și căutau ajutor la tatăl lor, care din când în când îi ajuta financiar pe copii și se certa foarte tare cu fosta lui soție.
Totul a fost inutil până la urmă.
Banditul principal, care a provocat această aprigă ceartă între cei doi foști soți, s-a folosit de această soție, dorind să-i obțină averea. A incitat-o ​​la ceartă și i-a oferit diverse cadouri (uniforme, arme și echipamente care expiraseră).
Fosta soție a decis că are un mijlocitor pe care să se poată baza și a început să fie obscenă și să-și provoace fostul soț.
Răbdarea fostului soț s-a terminat brusc și, împreună cu vărul său (Belarus), a început să lupte pentru protecția copiilor săi – Donețk și Lugansk.
Fosta soție – Ucraina, împreună cu huliganii (UE și NATO), s-au speriat.
Principalul șmecheraș, violator și bătăuș (SUA) a refuzat să continue relația distructivă cu fostul ei soț și a lăsato pe soție singură și fără ajutor, în fața acestuia.
Soțul (Rusia) preia acum controlul asupra tuturor copiilor și proprietăților pe care le lăsase fostei soții.

După o astfel de explicație, chinezii au înțeles totul. (Text preluat)

Published by PaulOvi

Cand n-am mai avut nimic de pierdut, am castigat totul. Cand am incetat sa mai fiu cine eram, m-am gasit pe mine insumi. Cand am cunoscut umilinta, chiar si atunci, mi-am continuat drumul si am inteles ca eram liber sa-mi aleg soarta. Paulo Coelho

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: