Știre bombă (pamflet)


Vom reveni cu detalii despre devastatorul atac a lui Putin asupra Rusiei după o foarte scurtă pauză de publicitate de cel puțin câteva zile. După pauza publicitară vom difuza în premieră universală declarațiile bombă sau nucleare a lui Gigi Becali despre atacul lui Putin asupra Rusiei. Nu numai atât. Expertul României în privința arsenalului militar, Preafericitul Bartolomeu Anania și Preafericitul Daniel ne vor da detalii despre măsurile care trebuie să fie luate de români în cazul acestui atac devastator a lui Putin asupra Rusiei. Detalii despre logistica armatei române vor fi aduse chiar în studio de expertul în lupta corp la corp, Mircea Badea care are experiența necesară în acest domeniu. În exclusivitate Dana Budeanu și Bianca Drăgușanu vor vorbi despre calitatea bărbaților din armata rusă. Dar aceasta nu este tot. Experți în virusologie și matematică feminină, dar tot același lucru este pentru români asemenea lui Irinel Columbeanu și Ilie Năstase vor aduce ultimele detalii despre numărul crescând al infectatilor cu Sars Covid din zona europeană. Toate acestea împreună cu astrologul Mariana Cojocaru și Voropchievici, care citind în rune, ne vor spune dacă astrele recomandă un asemenea atac a lui Putin asupra Rusiei și dacă Marte fiind în retrograd anulează orice intenție de război în următorii 50 de ani în lume sau chiar amplifică dorința oamenilor de a fi în război precum și șansele izbucnirii unui “Al treilea război mondial” În acest sens pentru a explica termenul “război” vor interveni prin telefon sau prin stație emisie-recepție Ana Maria Prodan și Laurențiu Regengampf. Binenteles că și în această zi vom vorbi fără a se întâmpla ceva deosebit despre pensii, despre acelea speciale chiar fără rost și despre creșterea salariilor românilor care nu vor crește nici peste 5 ani cu bravii generali ai armatei române și cu expertele noastre financiare și în câmpul muncii, Andreea Tonciu și Ramona Gabor.
Nu plecați nicăieri în afară țării pentru următorii 50 de ani pentru că vom reveni din păcate în fiecare zi pe posturile de televiziune politice pentru a vă manipula și îndoctrina. Ține-ți aproape de prostia pe care o propagăm noi, România TV, Antena 3 și Realitatea sau Irealitatea TV. Vă urâm și urăm vizionare plăcută!

Published by PaulOvi

Cand n-am mai avut nimic de pierdut, am castigat totul. Cand am incetat sa mai fiu cine eram, m-am gasit pe mine insumi. Cand am cunoscut umilinta, chiar si atunci, mi-am continuat drumul si am inteles ca eram liber sa-mi aleg soarta. Paulo Coelho

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: