Dragi colegi de 40 de ani și peste această vârstă suntem foarte revoltați. Pentru că vorbesc în numele neautorizat al oamenilor care încep viața la 40 de ani. Până acum am făcut o cercetare asupra vieții de ansamblu. Am cercetat căsătoria, divorțul sau relațiile eșuate, însă nu știu să fi murit încă. În privința femeilor care se apropie de o menopauză cruntă nu știam că nu puteți fi iubite chiar și din punct de vedere sexual. Că aveți kilograme în plus sau riduri și vergeturi nu ar fi nevoie ca să fie importante aceste detalii. Pentru că o relație frumoasă și sănătoasă se petrece și în pat, dar și în bucătărie și de mănuța mai ales în momentele grele. Dacă faceți bine unui bărbat și puteți construi cu el ceea ce nu a-ți reușit pană la această vârstă dați să meargă atmosfera. Un copil dacă aveți ar fi nevoie să fie și el binevenit căci dați dovadă de experiență sau de responsabilitate a unei vieți. V-ați asumat cel mai de preț legământ ca să creșteti o fiinţă produs și de o fiinţă lipsită de discernământ. Dați-o naibii de avere căci noaptea în pat nu dormiți cu euroii ci cu un suflet mai natang care poate ca să sforăie profund ca acceleratul de la București la Baia Mare. Când se trezește este important cum este și mai ales ceea ce face. Cel puțin noaptea să vorbească dacă ziua toraiti.

Barbarilor de peste 40 să nu căutăm numai pipite de 20 de ani care fug după portofelul nostru sau activitatea noastră sexuală. Să ne mai uităm și la gospodine care sunt devreme acasă după ce au ieșit de la muncă. Ele care știu diferența dintre o masă bine pusă într-o casă ajutată și de noi cu tot ceea ce se poate și meniuri de la tot felul de restaurante sau shopping pe banii lor sau al prostului de rigoare. Tot aceleași femei care trăiesc drama îmbătrânirii care simt duhoarea menopauzei să le mai luăm în brațe și să simtă că sunt iubite. Ele să știe că sunt frumoase pentru sufletul lor nu pentru fundul lucrat la sală și decolteul plin de plastic. Nu de alte lucruri, dar când veți fi pe la 70 de ani nu vă veți culca în pat și nici nu vă va aduce un pahar de apă indopandu-vă de medicamente cele făcute din plastic sau sunt opera unei antrenoare de la o sală oarecare. Categoric până atunci găsesc pe alții mult mai tineri decât noi și noi vom mai fi doar sponsori plini de boli și de nevoi.

La final vă rog frumos să nu-mi dați în cap nici cu sucitorul sau cu bulanul plin de orgoliu masculin, dar este frumos în viață ca să apreciem sufletul unei persoane chiar mai experimentate în trăiri, sentimente sau conștiință. Mă scuzați doamnelor și domnilor, dar eu așa am învățat până la vârsta aceasta care poate să fie și frumoasă de patruzeci de ani. Nu suntem nici babe sau moși ci doar oameni trecuți prin viață sau experimentați. Zic și eu nu dați cu parul că vă apuca durerile de spate sau de sele. Mai bine este să meditam la toate acestea lumești decât să urlăm puternic….

Lasă un comentariu

Tendințe